Vi har lukket nu, og lukket i morgen

Bliv erhvervskunde hos Fadandel.dk

Som erhvervskunde hos Fadandel.dk får du selvfølgelig den samme høje service som vores private kunder samt adgang til vores store udvalg af unik whisky, gin, rom, andele i whisky-fade og ikke mindst hele whisky-fade. Herudover tilbyder vi dig som erhvervskunde særlige kundefordele og attraktive løsninger til dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
Vi kan bl.a. tilbyde din virksomhed:

  • Gaveløsninger til jul, fødselsdag eller jubilæum
  • Smagninger for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere
  • Whisky, gin og rom til baren og events i firmaet
  • Kompetent og professionel vejledning
  • Mulighed for både levering og afhentning af ordrer i vores butik

Sådan Bliver du B2B kunde

For at vi kan oprette dig som B2B kunde hos Fadandel.dk, skal du udfylde en oprettelsesformular, som du finder her. Når du er oprettet, vil du modtage en mail, med de oplysninger du skal bruge. Vær opmærksom på, at ved første ordre som erhvervskunde skal der købes for minimum 4000 DKK ekskl. moms.

Læs de generelle vilkår for B2B kunder hos Fadandel.dk her.

B2B Kunde - Fadandel.dk

Besøg vores butik

Vores butik, hvor du kan se og evt. smage på vores whisky-, gin- og rom-aftapninger, ligger i Voerladegård, som du finder lidt uden for Skanderborg – find os her.
Butikken er på hverdage åben fra kl. 12 til 17:30, men hvis det passer dig/jer bedre om formiddagen, står vi også gerne klar (efter aftale) til at tage imod dig/jer til en snak om, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed. Der kan være dage med specielle åbningstider – se aktuelle åbningstider her.

Du/I er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 61 466 900 eller mail b2b@fadandel.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som erhvervskunde hos Fadandel.dk!