Butikken er åben i dag fra 12:00 til 17:30, så kig blot ind

Aftapning med klub label

Er I en Whiskyklub, Whisky Laug, Whiskyforening eller et firma og gerne vil have jeres egen whiskyaftapning, så kan Fadandel.dk hjælpe jer.

I kan få jeres egen label på flaskerne på flere måder, enten ved at:

Mod betaling for print og påsætning, kan vi leverer disse 3 muligheder med jeres egen front label og/eller backlabel. Hvis i vil have Fadandel.dk til at importere jeres aftappede flasker fra fx. Skotland, så yder vi også den service her.

Har i ikke selv mulighed for at udarbejde et færdigt og printklar design, kan vores dygtige designer lave et design til jer, mod betaling (ca. 1200 DKK ex moms).
I skal blot levere et logo og/eller en tekst, sammen med nogle ideer til hvorledes i forestiller jer den færdige label skal se ud. Vi kommer gerne med forslag til jeres kommende label, hvis i ønsker dette.

Alle labels der påsættes hos Fadandel.dk, bliver trykt hos vores samarbejdspartner, som har et professionelt trykkeri. Backlabels kan dog også vælges at blive trykt hos os selv, på vores laserprinter, såfremt det er aftalt på forhånd.

Prisen på labels, afhænger meget af det antal labels der skal trykkes, og om flaskerne skal være nummereret. Generelt gælder dog at, jo flere labels der skal trykkes, des billigere bliver stykprisen.

Her på siden, kan man se eksempler på nogle af de aftapninger, som vi har leveret til whisky -klubber, -foreninger og -laug tidligere, med deres egen labels på aftapningen.

I er altid velkommen til at kontakte os på 61 466 900, hvis I er interesseret i et konkret tilbud på en aftapning med jeres egen label påsat, eller hvis i har spørgsmål hertil.

 

Sláinte
Fadandel.dk