Vi har lukket nu, og lukket i morgen
Vi holder sommerferie i ugerne 28, 29 og 30

KORT OM FADANDEL.DK

Fadandel.dk er etableret og drives af Brian Toft. Brian startede virksomheden, da han er stor entusiast indenfor whisky verdenen.

Siden 2011, har Fadandel specialiseret sig i at opkøbe whiskyfade. Whiskyfadene befinder sig i Skotland, på forskellige warehouses.

Hos os er der mulighed for at købe et whisky fad, andel i fade og ikke mindst aftapninger. Ca. 10 min. kørsel fra Skanderborg, finder du vores fysiske butik.

Her på vores webshop og i vores fysiske butik, finder du de unikke aftapninger af såvel Single Malt whisky, rom og ikke mindst gin i verdensklasse.

Alle vores aftapninger er Single Cask, Cask Strength/fadstyrke (ikke nedvandet) og Non-chill Filtered.

 

HVAD FÅR DU HOS FADANDEL.DK?

Når du køber flasker hos Fadandel.dk, er de naturligvis hverken farvet med karamel eller koldfiltreret. Derimod er aftapningerne udsat for en grov mekanisk filtrering, for at fjerne træsplinter m.m. fra whiskyen. Der vil således kunne være små partikler i whiskyen, hvilket er helt naturligt og ganske ufarligt.

Alle flasker fra Fadandel.dk aftappes ved fadstyrke/Cask Strength. Fadstyrke, eller Cask Strength er ikke lovgivningsmæssigt defineret, men forstås her som at man ikke har tilføjet vand ved aftapningen af det enkelte fad. Det vil sige at flasken, indeholder præcis hvad der er i fadet, ved samme alkoholstyrke som det har i fadet før aftapning (der fordamper dog en lille mængde ekstra ved aftapningen/omhældning). Du får altså “den ægte ufortyndede vare” og kan herefter selv bestemme, om du vil tilsætte vand eller nyde den som den er.

Når man køber en flaske på Cask Strength, betyder det at der er knap 1½ flaske god whisky i én flaske – og her i butikken får du den ovenikøbet til fornuftige penge.

Fadandel.dk importerer også rom, lige som whiskyen, er aftappet ved fadstyrke og ikke filtreret eller tilsat farve. Som noget nyt, kan du også købe dansk kvalitets gin på shoppen.

Endvidere hjælper Fadandel indehavere af whisky fade, med at få aftappet deres fade i Skotland, og efterfølgende få de aftappede flasker hjem.

I den forbindelse har Fadandel gennem tiden opbygget gode kontakter til destillerier. Der er nogle af stederne, hvor det er muligt for selv at deltage i selve aftapningen, som er en helt speciel oplevelse. Læs mere om hjælp til aftapning og import af dit/jeres fad her.

 

KONTAKT FADANDEL.DK

Fadandel.dk ApS
Damtoften 20, Voerladegård
8660 Skanderborg
Tlf. : +45 61 466 900
Mail : info@fadandel.dk

 

SOCIALE MEDIER OG NYHEDSBREVE

Fadandel.dk har et nyhedsbrev, som kommer ud 1 gang pr. md. som du kan tilmelde dig nederest på siden her. Du kan også tilmelde dig, ved at klikke på kuvert ikonet til venstre på siden.

Du kan også finde Fadandel.dk på forskellige sociale medier, hvor nyheder, tilbud mv. annonceres.

 Google+ - Find Fadandel.dk

MOBILEPAY

Nummer: 61740

 

BANK FORBINDELSE

Reg. : 5370
Konto : 0000251469
SWIFT/BIC : ALBADKKK
IBAN : DK2853700000251469