Vi har lukket nu åbningstid i morgen 12:00-17:30

Køb et fad whisky

Hos Fadandel.dk har du muligheden, for at købe dit helt eget fad Skotsk whisky.
Vi har fade i flere forskellige størrelser, men typisk er der tale om Octave, Barrel, Hogshead og Butt’s. Fadene har oprindelse fra flere forskellige destillerier i Skotland, og en alders variation fra 0-30 år.

Blot for at nævne nogle af de destillerier, som vi har fade fra: Allt-a-Bhainne, Ardmore, Ben Nevis, Bladnoch, Blair Athol, Borders Distillery, Caol Ila, Dalmunach, Duich (Tamdhu), Dumbarton, Finglassie, Glen Elgin, Glen Moray, Glenrothes, Invergordon, Jura,
Knockdhu, Lingdarroch (UnNamed Bladnoch), Linkwood, Peated Blended Malt, Port Dundas, Ruadh Maor (Peated Glenturret), Secret Speyside Distillery, Strathenry, Teaninich, Tormore, Tullibardine, Whitlaw (UnNamed stort Speyside destilleri)

Er du interesseret i at købe et fad whisky, er du velkommen til at kontakte os på mail info@fadandel.dk, for priser.
Hvis du er på udkik efter et fad fra et specifikt destilleri, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi se om vi kan skaffe det til dig.

Vi sælger ligeledes andele i vores egne whisky fade her på shoppen. Fadandelene finder i topmenuen “FADANDELE“. En fadandel, består typisk af to flasker af 70cl.

Sidst men ikke mindst sælger vi også tomme whisky fade, typisk fra nogle af vores egne aftapninger – du finder dem i vores butik og her på shoppen under “TILBEHØR“.