Vi har lukket nu, og lukket i morgen

Køb et fad whisky

I vores søsterfirma ”Casks ApS” har du muligheden, for at købe dit helt eget fad med Skotsk whisky.
Vi sælger her fade fra flere forskellige brands, og i flere forskellige størrelser. Typisk er der tale om Octave, Barrel, Hogshead og Butt’s. Fadene har oprindelse fra flere forskellige destillerier i Skotland, og en alders variation fra 0 år til plus 30 år.

Blot for at nævne nogle af de destillerier, som vi har fade fra: Allt-a-Bhainne, Ardmore, Ben Nevis, Bladnoch, Blair Athol, Borders Distillery, Caol Ila, Dalmunach, Duich (Tamdhu), Dumbarton, Finglassie, Glen Elgin, Glen Moray, Glenrothes, Invergordon, Jura,
Knockdhu, Lingdarroch (UnNamed Bladnoch), Linkwood, Peated Blended Malt, Port Dundas, Ruadh Maor (Peated Glenturret), Secret Speyside Distillery, Strathenry, Teaninich, Tormore, Tullibardine, Whitlaw (UnNamed stort Speyside destilleri).

Er du interesseret i at købe et fad whisky, kan du skrive en mail til info@casks.dk, så kan vi sende dig en liste med brands og priser på de fade som vi pt har på lager – Der sælges kun fade til private, andre uafhængige aftappere og foreninger – IKKE til auktionshuse mv.

Her på shoppen, sælger vi foruden aftappet whisky, rom og gin, også andele i vores egne whisky fade som ligger bl.a. i Skotland. Fadandelene finder i topmenuen “FADANDELE“. En fadandel, består typisk af to flasker af 70cl, og aftappes altid ved fuld fadstyrke.

casks fad køb whisky Skotsk