Butikken er åben i dag fra 12:00 til 17:30, så kig blot ind

Køb et fad whisky

Hos Fadandel.dk har du muligheden, for at købe dit helt eget fad med Skotsk whisky.
Vi har fade i flere forskellige størrelser, men typisk er der tale om Octave, Barrel, Hogshead og Butt’s. Fadene har oprindelse fra flere forskellige destillerier i Skotland, og en alders variation fra 0 år til plus 30 år.

Blot for at nævne nogle af de destillerier, som vi har fade fra: Allt-a-Bhainne, Ardmore, Ben Nevis, Bladnoch, Blair Athol, Borders Distillery, Caol Ila, Dalmunach, Duich (Tamdhu), Dumbarton, Finglassie, Glen Elgin, Glen Moray, Glenrothes, Invergordon, Jura,
Knockdhu, Lingdarroch (UnNamed Bladnoch), Linkwood, Peated Blended Malt, Port Dundas, Ruadh Maor (Peated Glenturret), Secret Speyside Distillery, Strathenry, Teaninich, Tormore, Tullibardine, Whitlaw (UnNamed stort Speyside destilleri)

Er du interesseret i at købe et fad whisky, er du velkommen til at kontakte os på mail info@fadandel.dk, for priser – Vi sælger kun whisky fade til private, andre uafhængige aftappere og foreninger – IKKE til auktionshuse mv.
Hvis du er på udkik efter et fad fra et specifikt destilleri, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi se om vi kan skaffe det til dig.

Når du køber et fad whisky hos Fadandel.dk, bliver fadet overdraget til dig, så det står i dit navn, i det warehouse hvor fadet ligger. Skulle fadet mod forventning ikke kunne overdrages til dig (grundet manglende kunde konto), bliver fadet blot stående i vores navn, i det warehouse hvor det ligger, og vi laver et certifikat til dig på fadet. Efter overdragelsen af fadet, er det dig som ejer der bestemmer, hvornår og hvordan whiskyen skal aftappes på flasker. Du kan typisk vælge mellem flere forskellige flasketyper.
Mens fadet ligger i Skotland, er skal der betales “husleje” for det enkelte fad. Huslejen variere fra warehouse til warehouse, men ligger typisk omkring 500,- ex moms pr år.

Skulle du have spørgsmål til køb af et fad whisky, er du altid velkommen til at kontakte os, enten på mail eller ved at ringe til os.

Vi sælger ligeledes andele i vores egne whisky fade her på shoppen. Fadandelene finder i topmenuen “FADANDELE“. En fadandel, består typisk af to flasker af 70cl, og aftappes altid ved fuld fadstyrke.

Sidst men ikke mindst sælger vi også tomme whisky fade, typisk fra nogle af vores egne aftapninger. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre hvad vi har af tomme fade liggende.