Vi har lukket nu, men åbent i morgen 12:00-17:30

Fragt priser

Forsendelsesomkostninger afhænger af vægten på den samlede order, og hvilket land ordren skal sendes til.
Når du kommer til indkøbskurven, og har oplyst dine kontaktoplysninger, samt hvilket land, ordren skal sendes til, beregner shoppen automatisk din forsendelsesomkostninger.

Dog sender vi gratis til et Dansk “servicepoint/pakkeshop”, ved order over 700 DKK. Med undtagelse af fragtfirmaet GLS, da de har sat fragtpriserne op i 2021.

  • Ønsker du din ordre sendt til en bestemt pakkeshop, vælges dette når du kommer til checkout siden
  • Ønsker du en anden leverings adresse, sætter du blot et “hak” i feltet “Send varerne til en anden adresse?” og taster den ønskede leveringsadresse
  • Vi køber al vores fragt gemmen Shipmondo, og det er herfra du modtager din track & trace mail. Hvis du ikke har modtaget den, så tjek evt. dit spam filter/mappe eller kontakt os pr. mail (info@fadandel.dk) sammen med dit ordre nummer. Så hjælper vi dig med et link.

Hvis der er spørgsmål eller udfordring med fragt til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 61 466 900 eller på mail info@fadandel.dk.

FRAGT AF ANDELS FLASKER

Når du køber en eller flere andele på vores shop, betaler du for selve din andel i fadet. Når andelsflaskerne er kommt hjem til vores lager, betales der for hjemtagelsen til Danmark, for den/de andele du har købt i fadet. Vil du gerne vil have fremsendt flaskerne til din adresse, vil du blive opkrævet for fragtomkostningerne, sammen med hjemtagelsesgebyret.

AFHENTNING AF BESTILLINGER

Ønsker du at afhente din bestilling i vores butik, kan dette lade sig gøre i butikkens åbningstid eller efter aftale på +45 61 466 900. Du kan også bestille dine vare ved at skrive en mail til os på info@fadandel.dk, med hvad du ønsker. Så stiller vi det fra til dig og du kan betale/hente din bestillingen i butikkens åbningstid.