Vi har lukket nu, og lukket i morgen

10 års jubilæum – 2021

Fredag den 20. august, afholdte vi åbent hus, i anledningen af vores 10 års jubilæum.
Der var gratis pølser til alle i pølsevognen, samt øl, vand eller en dram i teltet. Her ud over spillede Fergie McElligott, Irsk og Skotsk folkemusik.

Vi (team Fadandel.dk), vil gerne rette en STOR tak til alle jer gæster der kom til vores 10 års jubilæum, og tak for alle din flotte gaver, der er kommet fra nær og fjern. Det var meget overvældende, og ikke mindst rørende og se jer alle.

Det var mange der gerne ville handle i butikken også denne dag, så jeg var ikke meget ude og hilse på, men festen var jo også lavet for jer kunder, naboer og andet godtfolk. Så en stor tak til nye som eksisterende kunder, der lagde vej forbi til en snak, en dram og handel i butikken.

Vejret var heldigvis med os hele dagen, og musikken (Fergie McElligott og bror) spillede og sang i baggården, som vi håber i alle nød. Vi håber mange af jer, fik mulighed for at smage vores Skotske Ale, som har lagret på et af vores whisky fade, også selv om fadølsanlægget desværre ”drillede” de første to timer. Vi har nogle flasker af øl tilbage i butikken, hvis du skulle have lyst til at smage den igen. Når vi har fået kontakt til de personer der er taget billeder af, og fået deres accept, ligger vi flere billeder/video ud her på Facebook, fra jubilæet.

Sidst vil jeg gerne rette en STOR tak til jer, som har lånt os ting til festen. Og ikke mindst en STOR tak til jer der kom og hjalp til med at gøre klar til festen, under festen og med oprydningen. Uden jer, ville vi ikke have kunne klaret det.

For ti år siden da, jeg startede Fadandel.dk i privaten, havde jeg ikke drømt om at vi skulle komme hertil hvor vi er i dag. Men det i minde, så tager vi 10 år mere

Har du set vores jubilæums aftapning ? Ellers finder du den her

* Fotograf “Klaus Kehlet Hansen”

Dramme i teltet - Fadandel.dk

Lidt godt fra baren, med fadøl, whisky og gin

Fergie McElligott - Fadandel.dk

Fergie McElligott (th) og Ken Warner (tv), spillede helt fantastisk til vores jubilæum – kan helt klart anbefales

Se videoen som vi har fået lavet fra festen her, ved at klikke på billedet
Jubilæums fest 2021 - Fadandel.dk