Vi har lukket nu, og lukket i morgen
Vi holder sommerferie i ugerne 28, 29 og 30

Hjælp til import/hjemtagelse af whisky

Har du selv eller en forening købt et fad whisky i Skotland – vi kan stå for jeres import/hjemtagelse af whisky fra Skotland.

Fadandel.dk har siden 2011 importeret aftappede whisky og rom flasker/fade for foreninger, klubber og private personer. Vi har forbindelse til mange af destillerierne i Skotland og flere forskellige aftapnings steder i Skotland, samt til selve hjemtransporten til Danmark af de aftappede flasker.

Kort fortalt, sørger Fadandel.dk for følgende:

  • Evt. flytning af fadet fra hvor fadet oplagres til stedet hvor aftapning skal foregå i Skotland
  • Aftapningen via vores underleverandør
  • Påsætning af labels
  • Transport af de aftappede flasker til Danmark
  • Div. afgifter – herunder spiritusafgift til staten
  • TOLD behandlingen i Danmark

Når flaskerne er kommet til Danmark, skal du blot komme og hente flaskerne i butikken, eller vi kan mod betalling fremsende flaskerne til dig.

Ønsker du at få mere information om dette, bedes du udfylde denne formular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt:

Hjælp til import/hjemtagelse af whisky
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Når Fadandel.dk har modtaget ovenstående oplysninger, kan vi fremsende et prisoverslag på, hvad det vil koste at hjemtage flaskerne til vores lager i Danmark.

Der skal påregnes ca. 1 måned fra fadet er aftappet til flaskerne er klar til afhentning. Tiden for selve aftapningen, afhænger bl.a. af, hvor fadet er placeret i Skotland i forhold til aftapperen og evt. ventetid hos aftapperen i Skotland.