Butikken er åben i dag fra 12:00 til 17:30, så kig blot ind

Told på whisky efter Brexit?

Fra den 1. januar 2021, er Storbritanien ikke længere medlem af EU. Det har givet anledning til en del bekymringer, om der nu kommer Told på whisky efter Brexit.  Der blev den 30. december 2020, underskrevet en handelsaftale, mellem EU og Storbritannien. Aftalen betyder at der IKKE kommer, Told på den whisky som vi (Fadandel.dk) importere fra Skotland, da vi er reg. som importør i Danmark – hvilket er glædeligt.
Der skal dog udarbejdes TOLD papir både i Storbritannien og i Danmark, hvilket gør at der er kommet en ”mindre” prisstigning pr transport (om der er en eller ti paller, er prisen den samme), på importen af whisky fra den 1. januar 2021.Storbritannien nu er et 3. partsland, hvilket betyder at der skal laves en del mere papirarbejde, både i eksport- og i import-landet. Vi forventer at denne prisstigning, kommer til at ligge på et sted mellem 5-8 DKK pr flaske, når vi importere whisky fremover.

Whisky på lager

Heldigvis har vi vores eget lager i Danmark. De flasker der er på vores lager i Danmark, og som er importeret inden Brexit, kommer der ikke nogen prisstigning på.

Husk, vi har altid åbne flasker i butikken. Så når du kommer ind i vores butik, kan du smage, før du køber. Dette gælder både for vores whisky-, rom- og gin aftapninger, som vi sælger i butikken.

Import af whisky

Siden vi startede Fadandel.dk i 2011, har vi stået for kontakten til aftapningen af fade i Skotland for kunder, og importeret flaskerne til Danamrk. Bl.a. for klubber, foreninger og private. Vi importere også vores egne aftapninger til butikken, og ikke mindst vores fadandele fra vores egne fade.

Har du et fad whisky i Skotland, og ønsker du hjælp til aftapning og import, så hjælper vi gerne med dette.

Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her. Du er også meget velkommen til at kontakte os via telefon +45 61 466 900 eller mail til info@fadandel.dk med dine spørgsmål.

Sláinte