Vi har lukket nu åbningstid i morgen 12:00-17:30

Chocisky’s Whisky chokolade

Chocisky™ er et rigt, levende og autentisk udvalg af traditionel chokolade lavet af helbønnestegningsmetoder, der løfter de komplekse flygtige stoffer og aromatiske smag fra et forskelligt udvalg af kakaobønner og er specielt valgt til at parre med kvalitets whisky.

Parret på tværs af de regionale variationer af whisky-noter Chocisky™ whisky chokolade er sin egen karakteristiske oplevelse. Udfordringen var at skabe en palet af traditionelle chokoladesmag, der komplimenterede uden at overvælde den maltwhisky, den blev valgt til at parre med … Ikke en let opgave, men sikker på at forbedre de whisky-noter, der skal nydes.

For at producere Chocisky™ oplevelsen har de samlet otte forskellige traditionelle chokolader fra plantager over hele Afrika og Sydamerika. En række rene økologiske chokolader, der passer sammen med enhver maltwhisky. Glæden ved en whiskyparring er nu din.

Plantagerne, der bruges i vores chokolade, er fra Ecuador, Ghana, Elfenbenskysten, Madagaskar, Mexico, Soa Tome, Trinidad og Venezuela. Alle chokolader kommer fra bæredygtig kakaodyrkning. Skotlands bedst bevarede hemmelighed kunsten at parre chokolade og whisky.

Organisk og autentisk, Chocisky™ foreslår, at du nyder med venner og en whisky efter eget valg.

Processen når man køber en fadandel

1.
Køb af fadandel

Du køber den fadandel du ønsker, hvorefter du modtager et andelsbevis og en faktura. Er du i tvivl om hvilken du skal købe, kan du købe en fadprøve eller deltage i en fadprøvesmagning inden du beslutter dig.

2.
Aftapning

Andelene, bliver aftappet på 70cl standard runde flasker, med mindre andet er oplyst på den enkelte andel. Alle flasker i andelen får påsat Fadandels label, med mindre andet aftales på forhånd.

3.
Hjemtagelsesgebyr

Når det er tid til at aftappe det enkelte fad, vil andelshaverne få tilsendt en faktura på hjemtagelsesgebyr. Hjemtagelsesgebyret opkræves først når flaskerne er aftappet, og på vej hjem til vores lager.

4.
Flasker kommer til Danmark

Efter fadet er aftappet, og flaskerne er kommet til Danmark, vil andelshaverne blive kontaktet for afhentning af andelsflaskerne. Ønskes andelsflaskerne fremsendt, kan flaskerne i andelen fremsendes, mod et forsendelsesgebyr.